Магистър

Иновации, предприемачество и финанси - в партньорство с Бизнес институт
Назад

Информация

ЗА ПРОГРАМАТА

Програмата "ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО, ИНОВАЦИИ И ФИНАНСИ" е разработена от Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ).

Успехът на предприемачеството в съвременния динамичен свят е немислим без сериозни познания в областта както на финансите и управлението, така и на иновациите като двигател на развитието. Обучението по специалността има за цел да подготви студентите да разпознават печелившите бизнес идеи в различните видове иновации и да успяват да ги реализират под формата на разнообразни предприемачески дейности. Това става в резултат на изучаването на микс от дисциплини от различни сфери на икономиката и мениджмънта при прилагането на иновативни образователни практики.

Програмата отговаря на острата нужда на българската икономика от ново поколение мениджъри и предприемачи със съвременна и практична подготовка, които могат да реализират устойчив растеж и развитие. Затова ние залагаме на:

 

КЛЮЧОВИ КОМПЕТЕНТНОСТИ

Обучението по програмата ще подготвя студентите за:

 

РЕАЛИЗАЦИЯ

Завършилите ще могат да работят като:

 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ И ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ

Продължителността на обучението в зависимост от образователната степен на кандидатите е:

 

ПРЕПОДАВАТЕЛИ ⇱

ДОКУМЕНТИ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ⇱

ЗАПИСВАНЕ ⇱

КАНДИДАТСТВАЙ ОНЛАЙН

 

Научете повече за програмата от доц. д-р Радостин Вазов и в канала ни в youtube

................................................................................................................................................................................

КОНТАКТИ

За въпроси, свързани със съдържанието на магистърската програма, критериите и сроковете за кандидатстване за прием, документите за кандидатстване и плащането на таксите, можете да се обръщате към: