Магистър

Финанси (кино и шоубизнес) 
Назад

Информация

ЗА ПРОГРАМАТА

Магистърската програма "КИНО, ШОУБИЗНЕС И ФИНАНСИ" се осъществява от Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) в партньорство с Ню Бояна Филм Студио, с подкрепата на продуцентски компании.

Целта на програмата е да повиши стандартите в обучението по кино и продуцентство. Липсата на достатъчна практическа насоченост в съществуващите програми на българските университети ни мотивира да създадем съвременно и отговарящо на световните стандарти обучение в областта на киното и шоубизнеса. Уникалното ни партньорството с Ню Бояна Филм Студио дава възможност за стаж и практика при най-добрите. Киноцентърът ще отвори вратите си за стажове и практика на студентите от "Кино, шоубизнес и финанси". Лектори и гост-лектори в програмата са едни от най-изявените сценаристи, режисьори, продуценти, оператори и кино експерти. Програмата осигурява стажове в наши и холивудски продукции, среща със звезди от шоубизнеса и възможности за реализация в кино индустрията.

Вярваме, че с произвеждането на качествени специалисти, които да могат да имат практически знания от най-високо ниво, ще спомогнем за развитието на кино индустрията в България.

 

КЛЮЧОВИ КОМПЕТЕНТНОСТИ

Завършилите програмата ще:

 

РЕАЛИЗAЦИЯ

Завършилите ще могат да работят като: 

 

ВСИЧКО ЗА ПРОГРАМАТА                  КАНДИДАТСТВАЙ ОНЛАЙН                       ДОКУМЕНТИ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ                            ЗАПИСВАНЕ