Новини

Новини
Employ
2 6 21

ВУЗФ обявява процедура за подбор за участие в смесена мобилност за младежи за подобряване на компетенциите на младите хора с цел осигуряване на пригодност за заетост в Словения

Мобилността е част от проект 2019-2-BG01-KA205-062640 "EMPLOY - mEntoring prograMme for young People at risk for Labour fOrce entrY", изпълняван от ВУЗФ по програма Еразъм+, в партньрство с 5 организации от България, Италия, Унгария, Словения и Турция. Избраните кандидати ще вземат участие в обучение, което ще представлява комбинация от онлайн и присъствени сесии. Присъственото обучение ще се проведе в гр. Целйе, Словения, в периода 23-27 Август 2021 г. Обучението цели да привлече млади хора, които искат да подобрят своите компетенции относно пригодността си за заетост, както и уменията за ефективно намиране на подходяща работа и ще се състои от теоретична и практическа част.

Ще бъдат избрани трима участника. Групата ще бъде водена от ментор от ВУЗФ.

Заминаване за Словения - 22 август 2021 г.

Обучение - 23-27 август 2021 г.

Прибиране в България - 28 август 2021 г.

Избраните участници ще получат индивидуална подкрепа в размер на 290 евро на човек за престоя си в Словения. Пътните разходи също са за сметка на проекта.

За да кандидатствате за участие е необходимо:

Цялата програма на обучението може да видите ТУК

За повече информация и кандидатстване: