Новини

Новини
ВУЗФ  става част от водещата бизнес медийна група “ИНВЕСТОР.БГ” (Investor Media Group)
14 6 17

ВУЗФ става част от водещата бизнес медийна група “ИНВЕСТОР.БГ” (Investor Media Group)

На 09.06.2017 г. за първи път беше осъществено стратегическо партньорство между университет и най-авторитетната бизнес медийна структура в България. Това стана чрез закупуване от „ИНВЕСТОР.БГ” на мажоритарния пакет акции от ВУЗФ АД, който е собственик на Висшето училище по застраховане и финанси.
 
Какво означава това?

- За Висшето училище по застраховане и финанси: нови инвестиции; нов много по-сериозен авторитет; нови постижения в методологията и технологиите на преподаване; конкретни инвестиции в развитието на преподавателския състав и мениджмънта на висшето училище; стимулиране на научноизследователската дейност с висок приложен ефект; засилване на участието на бизнеса в образователния процес; престижни международни контакти.

- За "ИНВЕСТОР.БГ": това, че заема позициите на първата и единствена засега бизнес структура в България, която инвестира в образование; реална корпоративна социална политика, свързана с образованието и кадровото осигуряване на бизнес структурите от системата; осигуряване на научно-приложни и консултантски екипи при решаването на проблеми, които са от компетенциите на университета.

В заключение: Стратегическото партньорство между "ИНВЕСТОР.БГ" и Висшето училище по застраховане и финанси доказва, че те вече са в бъдещето на българското образование.