Новини

Новини
Вицепрезидентът на ВУЗФ г-жа Детелина Смилкова с награда от списание Business Lady
9 4 15

Вицепрезидентът на ВУЗФ г-жа Детелина Смилкова с награда от списание Business Lady

За четвърта поредна година бяха връчени годишните награди на сп. Business Lady. Вицепрезидентът на ВУЗФ г-жа Детелина Смилкова получи наградата на списание Bussines Lady в категорията „Образование” за принос на жените в бизнеса и обществото. Домакин на официалната церемония състояла се на 8 април, беше "Кемпински хотел Маринела", който посрещна 160 личности от бизнес средите и приятели на списанието. Организаторите бяха подбрали 21 категории от обществения живот, бизнеса и културата. Сред специалните гости на събитието бяха: доц. д-р Григорий Вазов - председател на Настоятелството, президент и ректор на ВУЗФ; Цветан Симеонов - председател на БТПП; г-н Венцислав Велев - началник отдел "Регионални дейности", към дирекция "Международни регионални дейности"; Данчо Данчев - председател на Управителния съвет на Асоциация на българските застрахователи; Даниел Киряков - член на Комисия по етика на Българското дружество за връзки с обществеността; д-р Юлиан Йорданов - зам.-председател на Български лекарски съюз; журналиста Кристина Патрашкова; д-р Борислав Миланов - председател на Български зъболекарски съюз; Николай Логофетов - заместник-председател и член на УС на Асоциацията на бизнес експертите. Те връчиха награди на част от отличените дами.
Партньори на списание Business Lady в тазгодишната церемония бяха Business Lady Club, Зонта клуб София, телевизия Bulgaria on Air, радио Витоша, информационна агенция ФОКУС, информационна агенция КРОСС, Mail.bg, Хайлайф и порталите Radar.bg, b2bMedia, Bulevard.bg и Svejo.net.
Водещи на събитието бяха известният актьор Веселин Плачков и радио- и телевизионен водещ Александър Александров (Алекс). Гостите имаха възможност да се насладят на уникален по рода си шоу спектакъл, който подготвиха и изпълниха фолклорните изпълнители Поли Паскова и Христо Косашки, съвместно с ансамбъл „Чинари”. В навечерието на един от най-светлите християнски празници, програмата на събитието беше издържана в типично народен стил и дух. Наградите на списание Business Lady са продължение на основната мисия на изданието - да подкрепя позициите на дамите в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и постижения. Повече информация и снимки за събитието, можете да намерите ТУК.