Новини

Новини
Прием 22
25 5 21

ВУЗФ стартира академичната 2021/2022 година присъствено

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), коeто според Рейтинговата система на висшите училища на МОН е един от най-добрите университети за следване на икономически и финансови специалности в България, планира присъствено обучение за новата академична 2021/2022 учебна година.

Приемът продължава и документите могат да се подават както онлайн, така и на място във ВУЗФ. Всички кандидати, които искат да кандидатстват онлайн, могат да го направят през уебсайта на ВУЗФ на следните линкове:

 

За кандидат-студенти в ОКС "бакалавър"

За кандидат-студенти в ОКС "магистър"

Ръководството на бизнес университета реши и тази година приемът на кандидат-студенти във ВУЗФ да се осъществява без конкурсен изпит, единствено на база получените оценки от издържаните държавни зрелостни изпити.

Всеки кандидат може да получи и индивидуална консултация както на място, така и онлайн,в удобно за него време, за да получи повече информация за университета и да избере най-подходящата за него специалност и форма на обучение (https://vuzf.bg/konsultatsii)

Актуалността на предлаганите специалности, международно признатата диплома, висококвалифицираният преподавателски състав, съчетаващ успешно академична и бизнес кариера, подреждат ВУЗФ сред най-добрите висши училища в България и го правят най-предпочитаният бизнес университет и за 2020 година. Над 90% от завършилите висшето училище започват работа по придобитата специалност в банки, застрахователни, осигурителни и търговски дружества. Завършилите ВУЗФ са и сред най-добре платените специалисти в направление "Икономика" - със среден облагаем доход от 2354 лв. по данни на НОИ за 2020 г.

Списание Forbes подреди ВУЗФ на трето място сред най-добрите български университети с икономически специалности.

През последните години университетът се доказа като една от най-активните образователни институции в България, която се отличава с иновативни и практически академични програми в бакалавърска, магистърска и докторска степен.

Университетът притежава британска акредитация, получена от The British Accreditation Council и международно призната диплома. През март 2021 г. ВУЗФ получи акредитация и от АCCA, (The Association of Chartered Certified Accountants), Великобритания, за своите бакалавърски и магистърски счетоводни специалности. Завършилите тези програми имат право да придобиват ACCA qualification.

На 17 май 2021 г. ВУЗФ стартира национален конкурс за пълна стипендия за магистърска степен на името на доц. д-р Григорий Вазов. 

Пълна информация за конкурса може да прочетете ТУК

Кандидатствайте сега и запазете своето място във водещия бизнес университет в България.