Новини

Новини
VUZF
26 5 22

ВУЗФ с номинация за любима марка в категория “Образование"

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), което тази година празнува своята голяма 20-та годишнина, е номинирано за любим университет в категория "Образование" в тазгодишната потребителска класация "Любимите марки". Инициативата се организира за поредна година и е единствената онлайн класация, която дава възможност на потребителите да оценят брандовете, които са заслужили доверието им - без посредничеството на жури.

Номинацията на ВУЗФ е доказателство за одобрението, което бизнес университетът получава както от своите студенти и партньори, така и от бизнес и образователните среди. През изминалите години ВУЗФ се утвърди като висшето училище, което създава новите бизнес лидери. Според Рейтинговата система на висшите училища на МОН ВУЗФ е в топ 4 на най-добрите университети за следване на икономически и бизнес специалности, а завършилите ВУЗФ са сред най-високоплатените у нас специалисти в направление "Икономика". За успешната работа и висока оценка на бизнес университета свидетелстват и множеството партньорства, които висшето училище е създало и развило през годините както с редица големи компании у нас и в чужбина, така и с водещи университети на Балканите и в Европа.

 

Можете да подкрепите ВУЗФ като гласувате за университета в категория "Образование" на https://mylovemarks.eu/vote.php.

 

Гласуването в класацията ще се проведе на 3 етапа. Първият етап ще продължи до 1 юни и ще отличи шестте компании, които ще продължат в надпреварата. Втората част на конкурса ще започне на 6 юни и ще продължи до 15 юни. Тя ще открои трите любими марки за различните отрасли, а между 20 и 28 юни ще се проведе финалният и най-важен етап, който ще определи победителите.

 

Благодарим Ви за доверието!