Новини

Новини
ВУЗФ продължава приема на студенти само с оценки от матури
23 5 20

ВУЗФ продължава приема на студенти без конкурсен изпит

ВУЗФ продължава приема на кандидат-студенти за академичната 2020/2021 само по документи, без конкурсен изпит, като ще признава оценките от държавните зрелостни изпити. Целта е да се осигури гъвкавост за кандидатстване в университета с оглед на пандемията от COVID-19. Ръководството на висшето училище вярва, че мярката ще подпомогне продължаването на обучението на кандидат-студентите в тази ситуация, която е предизвикателна не само за икономиката на страната, но и за сферата на образованието.

Документите за прием могат да се подават както онлайн, така и на място в сградата на ВУЗФ.

Всеки кандидат може да получи и лична консултация на място във ВУЗФ или онлайн, за да избере най-подходящата за него специалност и форма на обучение (вижте повече на https://vuzf.bg/konsultatsii)

Актуалността на предлаганите специалности, висококвалифицираният преподавателски състав, съчетаващ успешно академична и бизнес кариера, подреждат ВУЗФ сред най-добрите висши училища в България и го правят най-предпочитаният бизнес университет.

ВУЗФ притежава и британска акредитация, получена от Британския акредитационен съвет (The British Accreditation Council - BAC).

През последните години университетът се доказа като една от най-активните образователни институции в България, която се отличава с иновативни и практически академични програми в бакалавърска, магистърска и докторска степен. ВУЗФ предлага и редица програми на английски език в трите степени на обучение.

Преподаване, съобразено с най-добрите европейски и световни образователни стандарти, ценно ноу-хау, възможности за практика в големи национални и международни компании, както и успешната професионална реализация на студентите, са във фокуса на модерното образование, което университетът предлага.

За поредна година над 94% от възпитаниците на ВУЗФ са се реализирали успешно по специалността, в която са се обучавали. Според Рейтинговата система на висшите училища в България дипломантите на ВУЗФ са едни от най-добре платените в сектора, със среден облагаем доход от 2223 лв. при 1410 лв. среден за страната.

Ценните лични и професионални бизнес контакти, възможностите за нетуъркинг, работа по проекти и създаване на стартъпи, правят ВУЗФ уникално място за обучение на студентите и изграждане на новите бизнес лидери на България.

За повече информация може да се свържете с нас на следните контакти: info@vuzf.bg, jgeorgieva@vuzf.bg или на телефон 02/4015 811, 02/4015 807, 0888 101 382 или да посетите нашия сайт https://vuzf.bg/.