Новини

Новини
Представяне
15 6 20

ВУЗФ представя онлайн бакалавърските и магистърските си програми за прием за новата учебна година 2020/2021

На 24 и 27 юни 2020 г. ВУЗФ ще представи онлайн най-новите си и успешни бакалавърски и магистърски програми заедно със своите бизнес партньори и водещи преподаватели на висшето училище.

Бизнес иновациите, предприемачеството, уменията и тенденциите на бъдещето са постоянен фокус в обучението, което предлага Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ).

Всички програми на бизнес университета са акредитирани и от Британския акредитационен съвет (The British Accreditation Council), а дипломата на ВУЗФ е международно призната.

Дигитален маркетинг, ERP платформи, фасилити мениджмънт, бранд мениджмънт, дигитални трансформации, новите медии и блокчейн иновациите, управлението на човешките ресурси и лидерството, промените във финансите, банковия мениджмънт и застрахователния бизнес, брокерството и недвижимите имоти, одита, счетоводството, приложната бизнес психология, са само част от програмите, които ще бъдат представени.

Как би изглеждало бъдещето, как да се подготвите за него и с какво биха могли да ви помогнат магистратурите във ВУЗФ - това ще разберете от тези, които не просто следят тенденциите в целия бизнес процес, но са и техният двигател.

И, "от първа ръка", ще получите отговори на своите въпроси от водещи преподаватели на ВУЗФ и партньори на университета, при представянето на най-новите и успешни бакалавърски и магистърски програми на висшето училище.

Ще научите и кои програми с преподаване на английски език стартира ВУЗФ от началото на новата учебна година.

Събитията ще се проведат онлайн на следните дати:

24 юни

от 11.00 часа - бакалавърски програми

от 15.00 часа - магистърски програми

27 юни

от 11.00 часа - магистърски и докторски програми

Регистрирайте се за участие до 23-ти юни на е-mail: marketing@vuzf.bg или попълнете зададената форма, за да получите персонален линк за достъп до събитията.

Повече информация за всички програми на ВУЗФ можете да откриете на https://vuzf.bg/