Новини

Новини
Представяне
3 9 20

ВУЗФ представя онлайн бакалавърските и магистърските си програми за прием за новата учебна година 2020/2021

На 16 септември 2020 г. ВУЗФ ще представи онлайн най-новите си и успешни бакалавърски и магистърски програми заедно със своите бизнес партньори и водещи преподаватели на висшето училище.

Бизнес иновациите и дигиталните технологии, IT анализът и стратегиите, предприемачеството, международният бизнес, финансите и мениджмънта, уменията на новите лидери на бъдещето, са постоянен фокус в обучението, което предлага Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ).

Всички програми на бизнес университета са акредитирани и от Британския акредитационен съвет (The British Accreditation Council), а дипломата на ВУЗФ е международно призната.

Дигитален маркетинг и бранд мениджмънт, ERP платформи и блокчейн иновации, фасилити мениджмънт, новите (дигитални) медии и кино, управлението на човешките ресурси и лидерството, промените във финансите, банковия мениджмънт и застрахователния бизнес, брокерството и недвижимите имоти, продажбите, одита, счетоводството, приложната бизнес психология и комуникациите, са само част от програмите, които ще бъдат представени.

Как би изглеждало бъдещето, как да се подготвите за него, защо да изберете ВУЗФ и с какво биха могли да ви помогнат бакалавърските и магистърските програми на ВУЗФ - това ще разберете от тези, които не просто следят тенденциите в целия бизнес процес, но са и техният двигател.

И, "от първа ръка", ще получите отговори на своите въпроси от водещи преподаватели на ВУЗФ и партньори на университета.

Ще научите и кои програми с преподаване на английски език стартира ВУЗФ от началото на новата учебна година.

Събитието ще се проведе онлайн на 16 септември по следния график:

от 11.00 часа - представяне на бакалавърските програми

от 15.00 часа - представяне на магистърските програми

Регистрирайте се за участие до 15-ти септември на е-mail: marketing@vuzf.bg или попълнете онлайн формата по-долу, за да получите персонален линк за достъп до събитието.

Можете да ни зададете и предварително въпросите си, на които ще отговорим по време на представянето на програмите.

Повече информация за всички програми на ВУЗФ можете да откриете на https://vuzf.bg/.

Визитка на ВУЗФ

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) e първият български частен университет, специализиран в областта на бизнеса, финансите, застраховането, мениджмънта, маркетинга и предприемачеството. Университетът е в топ 5 на най-добрите университети в направление "Икономика" в България според последното издание на Рейтинговата система на висшите училища в страната за 2019 г. Притежава и британска акредитация от THE BRITISH ACCREDITATION COUNCIL, като през 2017 година получи престижното международно признание за втори път. ВУЗФ предлага богато портфолио от бакалавърски, магистърски и докторски програми, разработени съвместно с бизнеса и съобразени с неговите потребности от кадри в отделните икономически направления. Университетът е в челните места по реализация на завършилите студенти - 95% се реализират по специалността, която изучават. Те са и сред най-добре платените специалисти в направление "Икономика", със среден облагаем доход на завършилите от 2354 лв. към 2020 г. (при 1410 лв. среден доход за страната в същото направление за 2019 г., като за сравнение средномесечният осигурителен доход за страната по данни на НОИ към 31 май 2020 г. е 1016 лв.).