Новини

Новини
mag
13 9 19

ВУЗФ представя най-новите си и успешни магистърски програми заедно със своите бизнес партньори

Бизнес иновациите, предприемачеството, уменията и тенденциите на бъдещето са постоянен фокус в обучението, което предлага Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ).

Дигиталните трансформации, които предстоят, промените във финансите и в застрахователните процеси, проблемите в сферата на кръговата икономика и бизнес психологията очертават пред всички нас една нова икономическа среда, за която трябва да сме готови, ако искаме успехът да ни съпътства.

Как би изглеждало бъдещето, как да се подготвите за него и с какво биха могли да ви помогнат магистратурите във ВУЗФ - това ще разберете от тези, които не просто следят тенденциите в целия бизнес процес, но са и техният двигател.

И "от първа ръка" ще получите отговори на своите въпроси от най-добрите преподаватели на ВУЗФ при представянето на най-новите и успешни магистърски програми на висшето училище.

Очакваме ви на 26 септември, от 18.00 часа, във ВУЗФ, зала 501, ет. 5, адрес: гр. София, ул. "Гусла" № 1.

Вход свободен! Регистрирайте се за участие в събитието на е-mail: marketing@vuzf.bg.

Повече информация за всички програми на ВУЗФ можете да откриете на https://vuzf.bg/candidate-students

За допълнителна информация: Юлияна Георгиева, мениджър комуникации и кариерно развитие, тел. 02 40 15 807; моб.: 0888 443 096, е-mail: jgeorgieva@vuzf.bg.