Новини

Новини
ВУЗФ продължава приема на студенти само с оценки от матури
14 7 20

ВУЗФ организира уебинар на който ще се дискутират проблемите на мигрантите предприемачи и подкрепата, от която се нуждаят.

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организира уебинар, на който ще се дискутират проблемите на мигрантите предприемачи и подкрепата, от която се нуждаят.

Събитието ще се проведе на 21 юли 2020 г. от 10,30 до 11,30 часа в платформата Google Meet на следния линк: meet.google.com/qzj-qjmb-vtg.

Всеки, който има желание да участва в безплатния уебинар, може да го направи, като заяви предварително желанието си до 20 юли на е-mail: mkamenov@vuzf.bg.

Уебинарът е част от проект MAGNET - Migrant Acceleration for Growth - Network for Entrepreneurship Training, който ВУЗФ изпълнява заедно с партньорски организации от ЕС, целящ да създаде устойчива мрежа за подпомагане на предприемачеството на мигранти.

Основни лектори на събитието са проф. д-р Даниела Бобева и доц. д-р Радостин Вазов, ръководители на проекта, преподаватели във ВУЗФ, като основните теми, които ще бъдат засегнати са:

Ще Ви очакваме!