Новини

Новини
open day
8 9 21

ВУЗФ организира OPEN DAY за кандидат-магистри за учебната 2021/2022

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организира OPEN DAY за кандидат-магистри преди старта на новата учебна година 2021/2022.

На 14 септември от 15.00 ч. нашият екип от експерти и преподаватели ще бъде на живо онлайн, за да ви разкажем за широката гама от магистърски програми и предимствата на обучението във ВУЗФ.

В нашия OPEN DAY ще ви дадем възможност да научите, че е възможно да придобиете образование на високо ниво в България.

Финансов мениджмънт, застрахователен бизнес, счетоводство и одит, здравен мениджмънт, дигитален маркетинг, международен бизнес, бизнес психология, това са само малка част от програмите, които университетът предлага и от които бизнесът има нужда днес.

Ще разкажем и за богатото съдържание от видео лекции, които са достъпни за нашите студенти през целия обучителен процес.

Основният стремеж на ВУЗФ е да подготвя ключови експерти за всички обществени и бизнес сфери, като непрекъснато повишава качеството на обучението и клиентската удовлетвореност на своите студенти чрез внедряване на модерни, иновативни и високо технологични форми и методи на преподаване и предоставяне на електронни административни услуги.

Ще ви бъде предоставена информация за формите на обучениe и тяхната гъвкавост, възможностите за стипендии, срокове за записване, достъпните ни административни услуги, различни варианти за плащане на семестриалните такси, както и за индивидуалните консултации през целия процес на обучение и мрежа от бизнес контакти, от които можете да се възползвате.

Ще имате възможност да зададете всички ваши въпроси и да получите отговор от най-добрите наши преподаватели.

Вратите на ВУЗФ са отворени и за всички, които желаят да ни посетят на място, да разгледат отблизо университета и да научат от първа ръка за най-новите бизнес тенденции и интерактивни методи на преподаване.

Заповядайте на 14.09.2021, като се регистрирате на емейл: marketing@vuzf.bg

Онлайн срещата ще бъде стриймвана и в социалните мрежи на ВУЗФ във Fаcebook, LinkedIn и Youtube.