Новини

Новини
В очакване на тържествената церемония по връчване на дипломите на випуск 2023
20 11 23

В очакване на тържествената церемония по връчване на дипломите на випуск 2023

На 6 декември 2023 г. от 10.00 ч. в аулата ще се проведе тържествената церемония по връчване на дипломите на випуск 2023 на Висшето училище по застраховане и финанси.

Специални гости на церемонията ще бъдат г-н Илхан Кючюк, член на Европейския парламент от групата "Обнови Европа" и проф. д-р Ричард Вернер, преподавател в University of Oxford и University of Winchester, избран през м. октомври т.г. за редовен професор във ВУЗФ.

По време на церемонията дипломантите ще положат клетва на възпитаниците на ВУЗФ, а ректорът на висшето училище, проф. д.ю.н. Борис Велчев, ще връчи специални отличия и грамоти на студентите, постигнали най-висок успех и резултати по време на следването си във ВУЗФ.

Ректорът ще награди и преподавателя, избран за "Преподавател на годината" за 2023, от студентите и докторантите на ВУЗФ.

Ректорът и академичното ръководство на ВУЗФ канят всички дипломанти и техните гости да заемат местата си в аулата не по-късно от 9:30 ч. Зали 301 и 302 ще бъдат на разположение на дипломантите за обличане на тогите и подготовка за церемонията.

Дипломантите ще имат възможност да закупят сувенирни абсолвентски шапки от зала 303.

Събитието ще се излъчва на живо във Facebook страницата и Youtube канала на ВУЗФ.

Очакваме всички абсолвенти и техните гости, за да направим този ден незабравим празник за всички нас.