Новини

Новини
Денислав
21 2 22

Популярен инфлуенсър се включва във Финансовата академия на ВУЗФ за ученици

Един от най-популярните инфлуенсъри - Денислав Димчев, може да се похвали с хиляди последователи в социалните мрежи. Той има опит като предприемач и продуцент на тийн сериали.

Денислав ще бъде един от гост лекторите в тазгодишната Финансова академия за ученици, която Висшето училище по застраховане и финанси стартира днес.

"Финансовата академия на ВУЗФ представлява възможност за ученици от 11 и 12 клас да се потопят безплатно в света на финансите. Целта на академията е да ги запознае с професионалисти в тяхната сфера. Стартира днес и ще продължи до 25 февруари, занятията са всеки ден от 15 ч. Единственото условие е учениците да се запишат предварително на marketing@vuzf.bg", обясни Димчев в "България сутрин".

Социалните мрежи са част от дигиталния маркетинг, отбеляза той и посочи, че ще се фокусира върху новостите в маркетинга - как може да използваме статистиките в различните платформи.

"Инфлуенсърството е нова част от дигиталния маркетинг и се развива със стабилен ръст от 50%. Голяма част от брандовете се ориентират към инфлуенсърския маркетинг. Свързан е с много договори и клаузи, които трябва да се спазват", подчерта Денислав Димчев пред Bulgaria ON AIR.

Цялото интервю може да го гледате на: https://www.bgonair.bg/a/36-sutreshen-blok/256316-populyaren-influensar-se-vklyuchva-vav-finansovata-akademiya-na-vuzf-za-uchenitsi