Новини

Новини
Наталия
20 4 21

Наталия Футекова е сред Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България

Обявиха победителите в Career Show Index Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България. Доц. д-р Наталия Футекова - управляващ партньор в ERP.BG и директор на направление "Информационни и комуникационни технологии" във VUZF Lab, е сред класиралите се професионалисти в сферата на ИТ.

Публичен вот определи 100-те най-вдъхновяващи професионалисти в ИТ сферата. Общо над 16 000 гласа определиха кои са най-влиятелните ИТ личности в България. Проектът на Career Show получи близо 350 номинации, сред които директори на ИТ компании, основатели на ИТ стартъпи, ИТ иноватори, лектори, обучители и други.

"Поздравяваме Наталия Футекова за класирането в Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България. Номинациите, които станаха част от индекса ни показаха колко още имена са скрити зад големите успехи в бранша. Именно това ни насърчава да организираме ежегодно такива проекти, които стават витрина на успеха, на добрия пример и на това, че все повече се доближаваме до превръщането на България в европейски ИТ хъб, станал тема в последните години у нас", споделя Симона Харизанова - съосновател на Career Show.

Всички победители, подредени по азбучен ред, можете да видите тук.

Индексът е иницииран от организаторите на Career Show Tech - водещото кариерно събитие за квалифицирани ИТ специалисти.