Новини

Новини
Investor Finance Forum приветства финансовия сектор на 7 ноември
2 11 23

Investor Finance Forum приветства финансовия сектор на 7 ноември

На 7 ноември в Интер Експо Център, зала Витоша ще се проведе 12-тото издание на най-голямото събитие на финансовата и инвестиционна общност в региона. Investor Finance Forum се организира от водещия икономически сайт Investor.bg и за поредна година ще представи експерти от банковия сектор, капиталови пазари и фондови борси, финансовия и финтех сектор, както и регулатори.

Конференцията ще очертае развитието на финансовия сектор у нас и по света чрез анализ и оценка на водещи икономисти и финансисти в България с дългогодишен утвърден опит. Макроикономика, капиталови пазари и инвестиции, ESG, инвестиционни дружества и класация на инвестиционните фондове у нас, финтех и активни инвестиции са темите на фокус, които предстоят да бъдат обсъдени.

Investor Finance Forum е годишната среща на инвестиционната общност в България с представителите на капиталовите пазари, бизнеса и публичните компании. Аудиторията на 7 ноември ще бъдат представители на финансовия сектор от страната и региона - банки, финансови компании, асет мениджмънт компании и фонд мениджъри, инвеститори, мениджъри на компании, които работят на международните финансови пазари, публични компании, трейдъри, финтек и блокчейн компании.

Повече информация за Investor Finance Forum, както и бланката с регистрация за присъствие ще откриете ТУК.

Генерални партньори на Investor Finance Forum са АРТЕКС и Fibank.

Основни партньори са MFG, Amundi, ЕЛАНА Финансов Холдинг, Българска Фондова Борса (БФБ), Българска банка за развитие, Shelly Group, Сирма Бизнес Кансълтинг, Капман Асет Мениджмънт АД, Concord Asset Management и Select Asset Management.

Събитието се организира с подкрепата на Пенсионно-осигурителна компания "Доверие" АД, EY Bulgaria, ЗЛАТЕН ЛЕВ КАПИТАЛ ЕАД, Компас Инвест АД, ЦКБ Асетс Мениджмънт ЕАД, MK Brokers, Devin Изворна, Винарна Ловико Сухиндол, J Point + и LATE CAFÉ & ROASTERY.

Институционални партньори са Българската стартъп асоциация (BESCO), Асоциация на индустриалния капитал в България, Българска финтех асоциация, Френско-българската търговска и индустриална камара, Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) и Betahaus Sofia.

Медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, BGLOBAL и Банкеръ.