Новини

Новини
Investor forum
15 11 21

Десетото юбилейно издание на Investor Finance Forum идва в хибриден формат на 22 ноември

Навръх отбелязването на 20-ата годишнина на Investor.bg, водещият икономически сайт празнува двоен празник - на 22 ноември ще се проведе десетото издание на най-голямата годишна среща на инвестиционната и финансовата общност в България и региона - конференцията Investor Finance Forum. Юбилейното издание на знаковото събитие отново ще събере утвърдени лица и представители на капиталовите пазари, бизнеса и публичните компании, които ще дискутират развитието и тенденциите в икономиката, финансите и бизнес средата.

Investor Finance Forum ще премине в хибриден формат, като една част от участниците ще се включат в конференцията в хотел Hyatt Regency Sofia, а други - в специалното телевизионно студио в ефира на Bloomberg TV Bulgaria с коментари, анализи паралелни включвания в реално време от най-големия инвестиционен форум.

Пътят към новия модел на икономиката ще бъде на фокус по време на първия дискусионен панел на събитието, което ще се проведе на живо в зала "Васил Левски" на хотел Hyatt Regency Sofia, от 10:00 часа. Едни от най-големите бизнес имена у нас ще споделят ценни насоки във връзка с наличните възможности пред компаниите за възстановяване след COVID-кризата и как се управлява устойчив бизнес в неустойчива икономика.

За новите решения в банковия сектор, бъдещето на отвореното банкиране и как то подпомага растежа на малките и средни компании ще говорят Лъчезар Венков, директор "Дигитално банкиране" във FiBank, Соня Бонова, изпълнителен директор на Rilla, и Боян Янчев - директор техническа реализация в Lirex.

Друг акцент по време на юбилейното издание на конференцията на живо ще бъде инвестирането в устойчиво бъдеще. Как да постигнем едновременно бърз и устойчив растеж, как инвеститорите могат да стимулират прехода към кръгова икономика, какви са възможностите за финансиране и за инвестициране във взаимни фондове - предстои да научат всички, които се регистрират за присъствие на Investor Finance Forum на 22 ноември. Конференцията ще се излъчва и на живо в каналите на Investor Media PRO и Investor.bg.

За втора поредна година най-голямото събитие на финансовата и инвестиционна общност в региона ще се проведе паралелно и на малкия екран под формата на специално телевизионно студио в ефира, уебсайта и страниците в социалните мрежи на Bloomberg TV Bulgaria. В него знакови имена от банковия и финтех секторите ще дискутират кои са технологичните решения, които променят финансовия и банков сектор, инвестиции в злато, кои са най-добрите договорни фондове в България за 2021г., предизвикателствата пред финтех компаниите, зелено възстановяване на компаниите и крипто тенденциите.

Подробности за програмата и участниците в юбилейното десето издание на Investor Finance Forum ще откриете ТУК, където може да се регистрирате за събитието.

Генерален партньор на конференцията е Fibank. Основни партньори на събитието са ЕЛАНА Фонд Мениджмънт, MFG и Българска фондова борса. Събитието се организира с подкрепата на Amundi Asset Management, LIREX, Software Group и MEDICAL DENT.

Институционални партньори на юбилейното издание на Investor Finance Forum са Френско-българска търговска и индустриална камара, Асоциацията на директорите за връзки с инвеститорите в България, Асоциацията на българските лидери и предприемачи, Български форум на бизнес лидерите, Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия, Sofia Tech Park и Висшето училище по застраховане и финанси.

Медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, списание BusinessGlobal и SeeNews.