Новини

Новини
ВУЗФ отправя лятно видео предизвикателство към  всички кандидат-студенти и към настоящите си студенти
20 9 21

Дамяна Янева спечели стипендия за обучение в летния видео конкурс на ВУЗФ

Дамяна Янева, студент 3 курс в Икономически университет - Варна, е големият победител в летния видео конкурс на Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) "Защо искам да уча във ВУЗФ?" и спечели 20% стипендия за обучение в магистърска програма в бизнес университета.

Видео конкурсът протече в социалните мрежи на ВУЗФ и във Facebook в периода 1 юли - 15 септември 2021 г., а за победител беше избрано видеото, събрало най-много лайкове.

Видеото на Дамяна, на тема "Моята мечтана" работа, събра 89 лайка, с което изпревари останалите участници.

Участниците в конкурса имаха за задача да подготвят кратък видеоклип до 2 мин., който да изпратят с хаштаг #IskamVUZF на marketing@vuzf.bg, като можеха да избират измежду няколко теми:

Защо искам да уча във ВУЗФ?

Разкажете за специалността, към която сте се насочили и какво очаквате от обучението си във ВУЗФ?

Моята мечтана работа

Какви конкретни цели си поставяте за следващите 5 години?

Изпратените видеоклипове бяха публикувани във Facebook страницата на ВУЗФ, където всички можеха да подкрепят своите фаворити между 16 август и 15 септември, като харесат даден видеоклип и определят крайния победител.

Дамяна Янева ще бъде официално наградена от ректора на ВУЗФ по време на церемонията по откриване на 20-тата академична година във висшето училище 2021/2022 на 1 октомври 2021 г.