Новини

Новини
Студентският съвет на ВУЗФ организира инициатива "Посланик на промяната” по случай Денят на Народните будители
2 11 18

Студентският съвет на ВУЗФ организира инициатива "Посланик на промяната” по случай Денят на Народните будители

По случай Денят на Народните будители, Студентски съвет на ВУЗФ организира инициатива под надслов "Посланик на промяната".

Инициативата стартира на 01.11.2018г. и ще продължи до 30.11.2018г. Желанието на студентите за организиране на тази кампания е породено от факта, че Висшето училище по застраховане и финанси обединява  в себе си отговорни  и положително променящи общността личности, които създават и дават нов тласък за развитие и възможности.

Чрез тази инициатива, членовете на Студентски съвет искат да дадат възможност всеки, който желая да  даде пример за човек, носещ със себе си промяната към по-добро, да номинира и сподели кой е неговият добър пример за истински мотивиращ и успешен човек. Това може да са успели личности, преподаватели на ВУЗФ, а защо не и самите студенти, които ще имат възможността да споделят за своите успехи!

Всеки, който желяае да вземе участие в тази значима и тласкаща към промяна инициатива може да попълни онлайн формуляр, с който да даде своята номинация.

Формата за участие може да намерите ТУК.

За повече информация за инициативата, моля пишете на vulchevasofia@gmail.com (София Вълчева, член на Студентския съвет на ВУЗФ)