Новини

Новини
Saatchi & Saatchi обявиха победителите в стипендиантския конкурс "Идеи с бъдеще"
11 4 18

Saatchi & Saatchi обявиха победителите в стипендиантския конкурс "Идеи с бъдеще"

Христина Попова, Диляна Топчиева и Калоян Василев са тримата финалисти в стипендиантския конкурс "Идеи с бъдеще", организиран от рекламната агенция "Saatchi & Saatchi България", Висшето училище по застраховане и финанси – ВУЗФ и "Кариери". Те изпратиха най-креативните и вдъхновяващи бизнес или социални идеи.

И тримата получават частични стипендии в размер 50% от таксата за обучение в магистърска програма "Реклама, бизнес дизайн и бранд мениджмънт" на Saatchi & Saatchi и ВУЗФ. Обучението цели да им помогне да разширят познанията си и да подобрят професионалните си умения в областта на маркетинга и рекламата. В допълнение всеки от финалистите ще получи и едногодишно менторство за реализация на идеята си.

Разработките на участниците бяха разгледани и оценени от жури в състав Милин Джалалиев, изпълнителен директор на комуникационния клъстер в Publicis One, включващ Saatchi & Saatchi, Publicis, MSL и BrandWorks; Дарина Черкезова, продуктов ръководител на "Кариери", и Детелина Смилкова, вицепрезидент на ВУЗФ и председател на Българската асоциация за управление на хора.

Изпратете ни вашето име, е-мейл и телефон, за да се свържем с вас и да обсъдим възможностите за обучение във ВУЗФ