Новини

Новини
ВУЗФ ще отпразнува 15 г. със специално събитие на 21 юни 2017 г.
15 6 17

ВУЗФ ще отпразнува 15 г. със специално събитие на 21 юни 2017 г.

ВУЗФ ще отпразнува 15-тата си годишнина със специално събитие “15 за следващите 15. Кой ще успява през следващите 15 г. и защо?”, което ще се проведе на  21 юни 2017 г. от 14 часа в “София Хотел Балкан”.

Форумът ще очертае тенденциите и предизвикателствата пред съвременното образование и бизнес образованието в частност.
Преподавателите във висшето училище ще разкажат за модерното учебно съдържание и новостите в преподаваните дисциплини, с което ВУЗФ е лидер в бизнес образованието в България.
Заедно с това ще покажем ВУЗФ през погледа на нашите партньори. Ще разкажем за опита ни при създаването на успешни магистърски програми с бизнеса, като разкрием и някои от най-новите ни проекти.
Ще покажем резултатите за тези 15 години изграждане и развитие на висшето училище – през очите на нашите студенти, докторанти и алумни общността. Но преди всичко ще отправим поглед към университета на бъдещето, като дадем отговор на основния въпрос, който поставяме във фокуса на събитието - Кой ще успява през следващите 15 г. и защо?
Заинтригувахме ли ви?
На събитието са поканени представители на държавните институции, на академичните и научните среди, на бизнеса, гости от чужбина, приятели и партньори на ВУЗФ.
А вечерта ще завърши с празничен коктейл, с много награди и приятни изненади.

Сред официалните гости на събитието, потвърдили участие са – министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, проф. дфн Боян Биолчев, председател на НАОА, доц. д-р Бисер Петков – министър на труда и социалната политика, Цветан Цветков, председател на Сметната палата, Менда Стоянова, председател на Комисията по бюджет и финанси към Народното събрание, проф. д-р инж. Любен Тотев, председател на Съвета на ректорите на висшите училища в Р България и ректор на МГУ “Св. Иван Рилски“, проф. д-р Борис Грозданов – председател на Фискалния съвет и членовете на съвета – Дора Андреева, Любомир Дацов и Юнал Тасим, проф. Диана Петкова, председател на Съюза на учените, ректори на висши училища, Янис Верверидис, директор на Международния факултет на Шефилдския университет City College в Солун, Мегаклис Петмезас, зам.-директор на City College и др., Деян Дойнов, кмет на община Сопот, както и редица представители на държавни органи и институции, ръководители на банки, застрахователни и пенсионни дружества, бизнес асоциации и медии.

Генерални спонсори на събитието 15 г. ВУЗФ са:
ЗАД “ОЗК - Застраховане” АД и ДЗИ.
Основни спонсори са: Банка ДСК, Fibank, ЗАД “Булстрад Виена Иншурънс Груп”, ЗЕАД "Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп" ЕАД, Виваком
Спонсор: СИБАНК, ДЕВИН АД

Медийни партньори: Телевизия Bulgaria On Air, Bloomberg TV Bulgaria, медийна група “Икономика”, представена от сп. “Икономика” и Economic.bg, Insmarket.bg, Епицентър.бг, Еcon.bg, Inews.bg, Klassa.bg.

Повече за събитието вижте на специалния ни сайт: http://15years.vuzf.bg/