Новини

Новини
15 години Висше училище по застраховане и финанси
28 9 16

15 години Висше училище по застраховане и финанси

Уважаеми студенти,

Висшето училище по застраховане и финанси навлиза в своята петнадесета годишнина. За петнадесет години ние успяхме да се утвърдим на българския образователен пазар като авторитетна институция, чиято мисия е да създава специалисти, подготвени за предизвикателствата на съвременния живот.

В основата на нашата политика от самото начало стоят тясното сътрудничество с бизнеса и следването на най-добрите международни практики в преподаването. Това предполага непрекъснато вслушване в пулса на живота и изискванията на времето, както и готовност за промяна.

Като продължение на тази политика през настоящата учебна година въвеждаме редица новости в учебния процес. Включени са нови дисциплини, а учебното съдържание на съществуващите дисциплини се актуализира. Следвайки британския опит на нашите партньори от Университета в Шефилд, учебният процес се организира така, че изборът на специалност практически да може да става през третата година от обучението, когато ще имате стабилна основа от знания по икономика и по-голяма яснота за професионалната си ориентация. По този начин ще се осигури по-голяма гъвкавост за вас и възможност да се концентрирате върху специализацията си в четвърти курс.

Вярваме, че именно отличната подготовка по време на обучението ви, ще ви даде възможност да откриете най-добрата реализация за себе си в професионален план.

Благодарим ви, че се доверявате на нашия опит и професионализъм!

Ръководството на ВУЗФ