Новини

Новини
Сертифициране по SHRM вече и в България
21 6 16

Сертифициране по SHRM вече и в България

От 2016 г.  Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) e официален и единствен представител за България на подготвителните програми на SHRM – най-голямата в света организация за сертифициране на специалисти в областта на управлението на човешките ресурси. Партньорството с SHRM идва като продължение на активните усилия на ВУЗФ да предостави най-доброто и качествено обучение в тази област на своите студенти и курсисти.

Основана през 1948 г., SHRM в момента има повече от 575 филиала в САЩ и членове в повече от 160 страни.

Първият в България курс по SHRM ще се проведе от 29 ноември до 1 декември 2016 г.  Водещ на тридневното обучение  ще бъде американски преподавател, препоръчан от SHRM.  Записването на кандидати вече започна.

От над 65 години SHRM е сертификат, предпочитан от професионалисти на различни нива в сферата на човешките  ресурси. HR специалисти от  целия свят приемат лиценза като най-добрия и доказал се метод за повишаване на квалификацията, развитие в кариерата и световно признание на професионалните компетенции.
Съвременните мениджъри все повече осъзнават, че изграждането на ефективни професионалисти е стратегически императив.  За големите и доказали се световни  компании сертификатът SHRM е категоричен знак за притежаването на тези професионални компетенции. Заедно с това SHRM е изключително авторитетна програма за осъвременяване на международните стандарти в областта на човешките ресурси.
Повече информация за двете нива на сертифициране можете да откриете на: https://shrm.org/certification/apply/eligibilitycriteria/pages/default.aspx.


За контакти:
Юлияна Георгиева - Мениджър комуникации и кариерно развитие, ВУЗФ
Паула Сбиркова - Административен асистент
тел.: 02 4015 807; 02 40 15 829; 0888 443 096; e-mail: shrm@vuzf.bg