Новини

Новини
Висше училище по застраховане и финанси и фондация "Правител" отличиха най-добрите разработки в ученическия конкурс "Бъдещето ти на лист хартия"
12 5 16

Висше училище по застраховане и финанси и фондация "Правител" отличиха най-добрите разработки в ученическия конкурс "Бъдещето ти на лист хартия"

На 10 май, по време на националната обучителна конференция за учители от всички средни училища в България, се проведе и награждаването на победителите в конкурса "Бъдещето ти на лист хартия". Конкурсът бе организиран с цел да помогне на учениците да се подготвят за наближаващите държавни изпити. В него взеха участие над 50 ученици, които подготвиха разработки по една тема от държавния конспект по предметите икономика, български език и литература или математика. Девет от разработките, подготвени от общо 15 ученици бяха наградени от ВУЗФ и Фондация "Правител" за отлично и много добро представяне на конурса. Всеки един от победителите получи стипендия за обучение във ВУЗФ. В конкурса бяха отличени и преподавателите-ръководители на най-добрите от разработките в ученическия конкурс, които получиха парична награда предоставена от Фондация "Правител" като благодарност за приноса при разработването на теми от конспекта.

Наградените ученици са:

Снежа Христова- Търговска гимназия, гр. Бургас
Ивета Димова- ПГСУАУ "Атанас Буров", гр. Силистра
Кремена Христова, Христина Христова- ФСГ „Атанас Буров”, гр. Хасково
Георги Георгиев, Ирина Данова , Мелания Славкова- Национална търговско-банкова гимназия, гр. София
Анастасия Врачовска, Кристина Виделова, Катрин Иванова, Цветомира Иванова,Илина Василева, Глория Георгиева- Професионална гимназия по търговия и ресторантьорство, гр. Враца.