Новини

Новини
Магистърски прием през февруари!
3 2 16

Магистърски прием през февруари!

Февруарският магистърски прием във ВУЗФ вече е в своя разгар. Кандидат-студентите имат на разположение до края на месеца, за да изберат някоя от магистърските програми на висшето училище и направят необходимите стъпки за прием.


ВУЗФ предлага широк спектър от профилирана и задълбочена подготовка в областта на бизнеса, икономиката, счетоводството и маркетинга. Ако търсите традиционната академичност на знанието и информацията в съчетание с практичността на бизнеса и неговите нужди, ВУЗФ е мястото, където ще ги срещнете обединени в полза на студентите. Вече повече от 15 години висшето училище строи мостове между образованието и бизнеса, а завършилите студенти по традиция се реализират в най-големите международни компании у нас. Иновативността и амбицията за постоянно усъвършенстване на образователния процес са наше ноу-хау.


Студентите на ВУЗФ получават не само първокласни знания от най-добрите специалисти, а също разиват и безценни умения за решаване на реални казуси, срещат се с доказано успешни мениджъри и получават възможности за развиване на социални контакти.


Пълният списък на магистърските програми във ВУЗФ можете да разгледате в електронния ни каталог ТУК.
Повече конкретна информация можете да получите от "Учебен отдел" на телефони: +359 2 401 58 12 и +359 2 401 58 11.