Новини

Новини
Важна информация за студентите на ВУЗФ
2 2 16

Важна информация за студентите на ВУЗФ

КАТО СТУДЕНТ НА ВУЗФ СЪМ ДЛЪЖЕН:

 Да се явявам на изпит задължително със студентска книжка! В противен случай няма да бъда допуснат до него.

 Да заверя студентската си книжка в края на всеки семестър. Това става като я представя в дирекция „Учебна дейност” до 7 дни след приключването на учебните занятия за съответния семестър с подписи от преподавателите (асистенти и титуляри) по всички изучавани от мен дисциплини.

 

ЗНАМ, ЧЕ:


 Ако не съм получил подпис по една или няколко дисциплини имам право да заверя условно като заплатя заплатя определена от президента на ВУЗФ такса за всяка дисциплина без подпис на преподавател. При този случай когато отивам в „Учебен отдел“ нося и документ за заплатените суми заедно със студентската си книжка.

 Няма да получа заверка на семестъра, ако подписи липсват по всички изучавани от мен дисциплини. В този случай нямам право да се явя на редовната и поправителната сесия за този семестър и това е отбелязано в протоколите.

 


ЗНАМ ОЩЕ, ЧЕ:

 Ако имам въпроси пряко свързани с изучаван от мен предмет, например каква е формата на изпита, трябва ли да предам задача или курсова работа, каква е текущата ми оценка, се обръщам към преподавателите. Знам, че мога да открия техни актуални контакти на сайта на ВУЗФ в страница „Контакти“>>“Академично ръководство и преподаватели“.

 Задължително трябва да присъствам на занятия, които се провеждат според моя учебен план.

 Трябва да съм запознат с основния тарифен план на училището, достъпен на сайта и на информационното табло.