Новини

Новини
Академията за новите бизнес лидери привлича все по-голям интерес
22 1 16

Академията за новите бизнес лидери привлича все по-голям интерес

На 21-ви януари се проведе поредната среща на Академията на новите бизнес лидери на ВУЗФ. Тема на срещата бе “ 13 начина да успееш като лидер и 31 начина да се провалиш“. В нея се включиха над 50 ученика от различни училища.
Ментор на срещата беше Виктория Лазарова, коуч за успех и креативно мислене.
Специален гост на събитието беше известният битбокс изпълнител Искрен Тончев - Искрата, който разказа за своите успехи, за решението да следва мечтите си и начините, по които е успял и какво го е мотивирало. Срещата завърши с негово изпълнение, което успя да взриви настроението и да ни зареди със силни позитивни емоции.
 
„Академия за новите бизнес лидери“ е проект на Висшето училище по застраховане и финанси,  чиято основна цел е да мотивира и развие у младите хора качества и умения, липсващи в лидерите на съвременния бизнес. Чрез серия от последователни срещи с изявени лидери Академията  помага за професионалното и личностно ориентиране на участниците, както и допринася за изграждането на бъдещите лидери на обществото.
В проекта могат да се включат всички желаещи ученици от 10, 11 и 12 клас, както и студенти. Участието е напълно безплатно за всички младежи, които вярват в своя потенциал и искат да разгърнат възможностите си.
Регистрацията  за „Академия за новите бизнес лидери“ е достъпна тук:  http://iskam.vuzf.bg/