Новини

Новини
Засилване на контрола по пропускателния режим във ВУЗФ
18 1 16

Засилване на контрола по пропускателния режим във ВУЗФ

С цел засилване на контрола и бдителността по пропускателния режим в сградата на ВУЗФ, молим всички, които посещават сградата да се запознаят с новите изисквания, уточнени в заповед номер 8, която е в сила от 12-ти януари 2016г.

1) Преподавателите отключват и заключват учебните зали, в които имат занятия, а вземането на ключове и връщането им се проследява от охраната на висшето училище.

2) При откриването на чанти, пакети и други обемисти пакети със съмнителен вид и съдържание в сградата, предметите да не се отварят или преместват. Открилите подобни предмети да се отдалечат максимално от тях, като уведомят за това веднага охраната на висшето училище за предприемане на съответни действия.

3) Да се засили бдителността на охраната във връзка със сигурността. На всички съмнителни лица, които влизат в сградата, да се извършва проверка за документите за самоличност и на преносимия багаж.

4) За съмнителни автомобили, спрени в близост до сградата на висшето училище, да се уведомява незабавно охраната на училището или полицията.

5) При установяване нарушение на заповедта да се оведомява незабавно охраната или изпълнителният директор, отговарящ за охраната.

Официалната заповед можете да видите ТУК, както и на информационното табло на ВУЗФ на втория етаж.