Новини

Новини
Вицепрезидентът на ВУЗФ Детелина Смилкова с награда от BUSINESS
19 11 15

Вицепрезидентът на ВУЗФ Детелина Смилкова с награда от BUSINESS

ВУЗФ и неговият проект „Академия за новите бизнес лидери“ е сред е двадесет и двата благотворителни проекта, които получиха официално признание във второто издание на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност „Златно сърце” на списание Business Lady.

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) получи награда за инициативата си „Академия за новите бизнес лидери” в ресор ОБРАЗОВАТЕЛНИ КАМПАНИИ. Наградата бе връчена на Детелина Смилкова, вицепрезидент на ВУЗФ и инициатор на Академията.
Академията е проект, които е насочен към искащи и вярващи в своя потенциал ученици и студенти, като желае да развива у тях умения и качества, надграждащи качествата на лидерите на съвременния бизнес и неговите направления. Тя е със свободен достъп и всеки, които иска може да присъства на месечните срещи.

Наградите „Златно сърце” целят публичност на усилията на компании, НПО, институции и физически лица, подкрепили различни каузи със социален и обществено значим характер, като по този начин се даде пример и бъдат насърчени все повече компании и личности да се включат в подобни инициативи. Този проект на списание Business Lady е още едно продължение на основната цел на изданието – да дава гласност на различни професионални успехи, качества и постижения, споделяйки добрите практики и изпитани управленски модели както на организацията, така и на нейните комуникации и обществена отговорност.