Новини

Новини

ПРОЕКТ "СИГУРНОСТТА НА МЛАДИТЕ В ИНТЕРНЕТ. ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА ПРЕД КИБЕРСИГУРНОСТТА"

Уважаеми студенти, Софийски форум за сигурност отправя покана до всички млади хора на възраст от 15 до 30 години да се включат в проекта, чиято цел е предпазване на младите хора от рисковете в мрежата. Проектът се реализира по Програмата "Еразъм+", финансирана от ЕК, и със съдействието на Центъра за развитие на човешките ресурси.

Изпратете ни есе и участвайте в конференцията и ролевите игри. Така ще имате възможност да спечелите награди и да се срещнете с известни специалисти в областта на информационните технологии и с представители на държавната администрация. 

Есето трябва да бъде написано на бланка, която може да бъде изтеглена от страницата на Софийски форум за сигурност www.sofiaforum.bg.  Крайният срок за изпращане на есетата е 25 октомври 2015 г.

Конференцията и ролевите игри ще се проведат в периода 10-12 ноември 2015 година в Централния военен клуб в София. Участниците ще научат за рисковете, които ни дебнат в интернет, и какви правила да спазваме, за да бъдем защитени. Ще имат възможност да влязат в ролята на министър и да обсъждат правителствените мерки за повишаване на сигурността в интернет и други.

Младежите, участвали във всички събития, ще получат Youthpass сертификат.

Помогнете ни да научим повече за познанията и нагласите за безопасна работа в интернет като попълните анкета, която можете да намерите на страницата на Софийски форум за сигурност на www.sofiaforum.bg

Научете повече за проекта на www.sofiaforum.bg или отправете запитване на youth@sofiaforum.bg. Посетете страницата във фейсбук "Сигурността на младите в интернет" за да намерите повече материали по темата.