Новини

Новини
Една среща между финансите и музиката
1 9 15

Една среща между финансите и музиката

Новото лице на кампанията "Активен студент" е Венеслав. Избира да учи „Финансов мениджмънт и маркетинг“ във ВУЗФ, защото търси добро образование на международно ниво и то в България. Освен финансите огромна част от сърцето му е заето и от музиката. Разберете защо!

 

1. Къде е връзката между музиката и финансите (икономиката)?
Следват строги закони и привеждат в съзвучие духовния ми строй.
 
2. Кой е най-сериозният ти успех досега?
Спечелих първо място в Националния конкурс по китара „Музика без граници” две години подред.

3. Кое твое участие на сцената ще запомниш?
Концерт в зала 1 на НДК, реакцията на моето изпълнение от страна на публиката и поздравленията, които получих от първия ми учител по китара.

4. Кои са нещата, които могат да те променят?
Тези неща, които провокират собственото ми желание за промяна.

5. Как запълваш свободното си време?
Свиря на китара, спортувам, чета.

6. България или чужбина?
България, за да допринеса с бъдещата си квалификация и тя да излезе от незавидното положение, в което се намира.

7. Мечтаеш ...
... за лична и професионална реализация.

8. Учиш се от….
... добрия пример, преодолените трудности и истинските учители.

9. Защо избра ВУЗФ?
Защото предлага добро образование на международно ниво и уникалната възможност да следвам специалността, която желая, с квалифицирани преподаватели, познаващи света на бизнеса отблизо.

Визитката на Венеслав:
Венеслав е наш студент в специалност „Финансов мениджмънт и маркетинг“. Той е доказателство, че финансите и музиката могат да „говорят“ на общ език. Проявява своята музикалност от най-ранна детска възраст. От 5-годишен свири на цигулка и пиано. На 14 години избира нов музикален инструмент – електрическата китара. Свири инструментален поп, джаз, рок и арт-рок. Със завидната си виртуозност две поредни години печели първа (2013 и 2014), а през март 2015 – трета награда в Националния конкурс за китаристи „Музика без граници” (София).
През 2012 г. създава с приятели рок-група, която просъществува до 2014 г. Записват няколко авторски песни - авторът на музиката е Венеслав.
Канен е за участия и при организирането на частни събития и светски прояви по различни поводи.


Екипът на ВУЗФ изказва благодарност на Венеслав Лиловски за това, че се съгласи да разкаже за себе си и да бъде от лицата на кампанията “Активен студент”, с която искаме да популяризираме дейностите, бизнес идеите, предприемачеството, проектите, хобитата и талантите на нашите студенти и да ги разкажем на всички. Включи се в кампанията и ти! Пиши ни на marketing@vuzf.bg  или ако предпочиташ, ни разкажи лично за твоите проекти на тел. 02/40 15 807/829.