Новини

Новини
Коледно благотворително парти, организирано от студенти на ВУЗФ
14 12 13

Коледно благотворително парти, организирано от студенти на ВУЗФ

На 13.12.2013г. в клуб “Bedroom” - София се проведе Коледно благотворително парти, организирано  от Маркетинг Клуб- София, клуб на студенти по съвместната програма на ВУЗФ и City College (International Faculty of the University of Sheffield). Събитието премина при засилен интерес като над 180 гости уважиха партито и станаха съпричастни с благотворителната инициатива. За доброто настроение на присъстващите се погрижиха звездите на вечерта: Играта, група „СкандаУ“, Светльо Христов, Вяра Атова– AV и Виктория Тодорова. Качествената музика беше гарантирана и със страхотния микс на DJ Bugs. Сред специалните гости беше и DJ Ray Bon, който също се включи в партито в подкрепа на каузата.
 Алекс Манчев , представляващ модна къща „Thelo” България, дари една от своите бутикови рокли за инициативата.
Кулминацията на партито беше призив на студентите, заради който всички присъстващи изпратиха SMS–и към кратък номер 1117, в подкрепа на инициативата “Българската Коледа“, провеждана под егидата на Президента на Република България. Всички приятели и гости , уважили събитието на Маркетинг клуб - София, допринесоха с даренията си за благородната кауза и направиха Коледната приказка възможна.Събраната сума от над 3000лв ще бъде дарена за една вълшебна Коледа на българските деца в нужда.
Маркетинг клуб София изказва специални благодарности на своите партньори(можете да видите списъка тук), както и на всички, участвали в организацията и подкрепили каузата, оглавена от мотото:
„Нашето днес за тяхното утре!“"

Снимки от събитието можете да разгледате тук.