Новини

Новини
СТУДЕНТИ ОРГАНИЗИРАТ ПАРТИ С БЛАГОТВОРИТЕЛНА ЦЕЛ
10 12 13

СТУДЕНТИ ОРГАНИЗИРАТ ПАРТИ С БЛАГОТВОРИТЕЛНА ЦЕЛ

Благотворително парти в подкрепа на „Българската Коледа” ще се проведе на 13-ти декември в клуб „Bedroom” от 19:00 до 23:00 часа. То е инициатива на студентската организация „Маркетинг клуб – София“, сформирана от възпитаници на Висшето училище по застраховане и финанси обучаващи се по съвместните програми с Шефилдския университет (CITY College, International Faculty of the University of Sheffield).

Средствата от такса вход (10лв.) и всяко допълнително дарение в поставените за целта кутии ще отидат за каузата. Специална дарителска сметка ще бъде открита за всички, желаещи да се включат дистанционно, а във фиксиран час по време на събитието, гостите ще бъдат призовани да изпратят SMS за „Българската Коледа”.

„Маркетинг клуб – София“ организира и допълнителна инициатива в помощ на Детско онкологично отделение към УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“. Детски хипермаркет ще се включи с щедро дарение под формата на играчки, които ще бъдат раздадени на децата на 26-ти декември.
И двете събития са вдъхновени от мотото „Нашето днес за тяхното утре“.

„Изключително благодарни сме, че срещнахме толкова голяма подкрепа от медийни партньори и спонсори. Желанието на хората да се включат и помогнат, ни мотивира още повече.“ - казват студентите.
Освен медии и компании, организаторите търсят съдействие и от различни музикални изпълнители, които да вземат участие на партито. Потвърждение са дали хип хоп формацията Ice Cream и Вяра Атова, също известна като AV. „Чакаме потвърждение от няколко групи, но ще се радваме да срещнем интерес и подкрепа и от други.“

„Маркетинг клуб – София“ е организация,  създадена от студенти на Висше училище по застраховане и финанси, обучаващи се  по съвместните програми с Шефилдския университет като част от вече сформирания клуб към Международния факултет на Шефилдския университет.
Коледното благотворително парти е първата голяма инициатива, на  която българските студенти са организатори.

Видеото подготвено за благотворителната кауза можете да видите тук.