Новини

Новини
Business Lady Club и списание Business Lady  на 2 години!
20 6 13

Business Lady Club и списание Business Lady на 2 години!

На 25 юни, Business Lady Club и сп. Business Lady ще празнуват своя рожден ден с коктейл-парти на байсена в MAXI Хотел София. За целта са поканени различни музикални изпълнители, предвидена е забавна шоу програма и неповторими по своя вид и вкус ястия и напитки.
Ще присъстват над 150 официални лица, членове на Business Lady Club, гости и приятели на списанието, партньорски клубове и организации, дипломати и представители на властта. Събитието ще включва официална част с водещ, шоу и музикална програма и неформални разговори с приятна музика и прекрасни блюда. По време на коктейла ще бъдат връчени и сертификати за членство на всички членове на Business Lady Club.

За доброто настроение на гостите ще се погрижат Нов симфоничен оркестър, поп певицата Силвия Станоева, клуб по спортни танци „Амаранд-М”, атракционите на „Fire Soul” и още много приятни изненади и неповторими емоции.

Партито се организира с любезната подкрепа на Пощенска банка, уникалната българска козметика с охлюви Revive Snails Extract и изтънчените вина на винарска изба Катаржина Естейт. Медийни партньори на събитието са сп. BUSINESS LADY, Mail.BG, Radar.BG, BLife.BG, BNews.BG, Хайлайф, b2bnews.bg, Biolife.bg, Информационна агенция Cross.bg, Медийна компания Xenium, Bulevard.bg, BGreklama.bg и Svejo.net.

Дата и час: 25 юни, 18.30 часа
Място: MAXI Хотел София
Облекло: неофициално
Куверт: 80 лева/цена на човек
Тел. за резервации: 0888 440 623, office@businesslady.eu

-----------------------------------

Business Lady Club е неформална организация към единственото по рода си издание за деловата жена Business Lady. За изминалите две години членовете на клуба реализираха редица успешни социални и бизнес проекти, като националната кампания „Ангели срещу рака на гърдата”, благотворителни балове, срещи на студенти и студентски организации с множество наложили се в своя сектор дами с цел споделяне на добри практики и други.

Списание Business Lady е единствено по рода си двумесечно информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория. Това е списанието на всяка уважаваща себе си съвременна работеща жена. Изданието също има редица осъществени проекти (освен печатния си и он-лайн формат) - две Годишни награди на сп. Business lady, социални кампании, Диамантено парти и др.