Новини

Новини
JCI Bulgaria организира отворена среща и обучение по лидерство
9 4 13

JCI Bulgaria организира отворена среща и обучение по лидерство

На 18-ти април 2013г. от 18.00 до 20.30 часа, за втори път в град София ще се проведе Ден на отворените врати на Junior Chamber International. Любезен домакин на събитието ще бъде Информационното бюро на Европейския парламент за България, на ул. Московска 9, гр. София. Допускането на участниците в презентацията и обучението ще бъде само след предварителна регистрация на страницата на събитието www.jci.bg . Изпратените данни ще бъдат проверявани на входа на залата.

JCI е неправителствена организация на активните, ангажирани и идейни хора. JCI е една своеобразна школа и превръща своите членове в изключителни професионалисти, успешни предприемачи и дейни лидери, като им дава възможност да разширят мирогледа си, докато променят света около тях. Организацията е създадена през 1944г, в щата Мисури, САЩ и към момента има представителства в над 115 държави. JCI e организация на хората с идеи, за които креативността не е просто дума. Те създават и надграждат над вече създаденото. Ние сме известни и като Младежка Стопанска Камара (Junior Chamber of Commerce), а във Великобритания като Британска Младежка Камара (British Junior Chamber).

Международна младежка камара – България е местният клон на глобалната организация и функционира от 2011 година. До момента екипите в София и Варна са инициирали и осъществили редица обучения и бизнес събития, и работят съвместно върху дългосрочни социални проекти.

На събитието ще бъде представена местната организация, нейните текущи проекти, идеи за бъдещите планове за развитие, както и възможностите, които се откриват пред членовете й. Специален гост на събитието ще бъде г-жа Сара Рюкриимен, Директор на JCI за Европа. Г-жа Рюкриимен ще представи международната структура на организацията, проектите от състезателен характер, в които може да се включат участници от България, както и най-добрите практики на другите държави членки на организацията в Европа. Всеки присъстващ на презентацията ще има възможността да участва в първия официален трейнинг на JCI в България, воден лично от г-жа Рюкриимен. Продължителността на обучението ще бъде около 1.30 астрономиески часа, и е подохдящо за тези, които имат желание да развият лидерските си качества и умения, и желаят да работят в международна среда, изпълнена с нови предизвикателства всеки ден. Презентацията и обучението са задължителни за всеки, който желае да бъде промяната, която иска да види в света!