Новини

Новини

„Бизнесът в действие“

Уважаеми студенти, AIESEC  България има удоволствието да ви покани да участвате в "Бизнесът в действие".
„Бизнесът в действие“ е най-големият проект в националната мрежа на AIESEC България. Тазгодишното седмо издание ще се проведе на 29, 30 и 31 март. Студентите ще имат възможността да приложат теоретичните си познания в решаването на реални бизнес казуси, представени от едни от най-големите компании на българския пазар. Сред тях се отличават имената на Ernst&Young (E&Y), VIVACOM, Globul, FiBank, Kaven Orbico, MM Solutions, Unicef, Baumit.
През първия ден на събитието студентите ще имат възможността да присъстват на лекции и дискусии на различни теми, представени от мениджъри на част от компаниите, участващи с казус през следващите дни.  Участниците във форума ще имат и възможността участват в различни обучения, специално разработени от AIESEC България.
Вторият ден ще бъде разделен на две части, като първата част ще протече под формата на „Company Fair” – „Панаир” на компаниите, на който всяка от тях ще бъде представена на отделен щанд. Събитията от първия ден и „Company Fair” ще са отворени за всички студенти.

AIESEC е най-голямата студентска организация, управлявана от младежи за младежи, която развива лидерски способности чрез своите вътрешни лидерски програми и същевременно включва студенти и завършили в глобални стажове и обществени програми в мрежата на организацията, която се състои от 113 страни и територии. Основната цел на организацията е да предостави възможности за лично и професионално развитие на своите членове чрез установяването на директна връзка с корпоративния и публичен сектор.