Новини

Новини
Лекция на Костадин Стоилов " Организационно поведение в глобален аспект”
21 11 12

Лекция на Костадин Стоилов " Организационно поведение в глобален аспект”

След гостуването на 16 ноември на Мишел Федор (международен маркетинг експерт от Калифорния, САЩ), курсът на доц. Евгени Евгениев по Бизнес стратегии (на англ. ез.) във Висшето училище по застраховане и финанси ще бъде домакин на лекция на Костадин Стоилов на 23 ноември (петък) от 09:00 ч. до 12:30 ч. в зала 303.
Темата на лекцията е „Организационно поведение в глобален аспект”, която ще разгледа въпроси, като глобални стратегически сливания, мотивация и лидерство сред различни култури, стратегическо управление на международните трудови отношения, обучение за глобални операции и др. Лекторът ще направи със студентите и два казуса, които ще разгледат въпроси, като a) бизнес стратегия за иновативен технологичен бизнес в България и б) бизнес стратегия за глобален играч.
Костадин Стоилов има 10 годишна практика в консултантския бизнес - бивш служител е на Coca-Cola, KPMG, IBM, PwC и понастоящем е консултант в Световна банка и управляващ партньор във Baker Tilly Klitou Consulting Services.
Лекцията е за студенти от дисциплината „Бизнес стратегии”, но има 10 свободни места в залата. Първите ще получат право за присъствие след направена регистрация при Емилия Шехтова, асистент във ВУЗФ на eshehtova@vuzf.bg
Плакатът за  събитието можете да видите тук.