Новини

Новини
3-та Годишна Конференция за Управление на Кредитния Риск
5 10 12

3-та Годишна Конференция за Управление на Кредитния Риск

ICAP Bulgaria, част от ICAP Group с подкрепата на  Висшето училище по застраховане и финанси  има удоволствието да представи на българската аудитория професор Едуард Олтман, един от „ 100-те най-влиятелни хора в света “ (публикация “ Управление на парични операции и рискове“, 2005).

Едуард Олтман е американски икономист, професор по финанси в  Бизнес института "Стърн"  към Нюйоркския университет. Известен е с разработването на  формулата Z-score и с развитието на  Z-metrics.  Едуард Олтман е експерт в областта на Кредитен риск, Корпоративен фалит, Високодоходни облигации и Рисков дълг. Автор е на над 35 книги и 100 статии на теми Корпоративен фалит и Кредитен риск. Консултирал е редица правителствени и финансови организации, както и компании опериращи в различни сектори от икономиката.

По време на събитието ще имате възможност да чуете презентациите на водещи международни икономисти, както и дискусиите на висши мениджъри,  представители на българския бизнес. Темите предвидени в двата дискусионни панела са:

- Организационна структура при Управление на Кредитния риск:  Търговският или Финансовият отдел на компанията трябва да е водещото звено при управлението на Кредитния Риск;
- Най-добрите практики в Управлението на Кредитния риск: Сравнение на алтернативни инструменти;

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА и се възползвайте от нашите преференциални цени.

 
 
ДНЕВЕН РЕД
 
ОСНОВЕН ЛЕКТОР
 
СПОНСОРИ
 
РЕГИСТРАЦИОНЕН ФОРМУЛЯР