Новини

Новини
Срокът за кандидатстване в  Mtel Иновационната лаборатория  е удължен до 5 октомври
24 9 12

Срокът за кандидатстване в Mtel Иновационната лаборатория е удължен до 5 октомври

За втора година Мтел, организира кампания по набиране на студенти за Иновационната си Лаборатория към Технически Университет-София.
Студентите за първия випуск бяха избрани сред възпитаниците на Технически Университет – София, където се намира и самата лаборатория. Те работеха в следните тематични области: Apps & Games; Mobile monitoring; Future Internеt;Multi-sensor networks at home.
През тази година в екипите ще могат да вземат участие: студенти (бакалаври III или IV курс, магистри) и докторанти и от други Висши Учебни Заведения. Темата, по която ще работят е: „Connected world“ или как да подобрим ежедневието си, ползвайки предимствата на модерните технологии като Cloud, Mobile Applications, Big datа, Social Networking, Green technology.
Заедно с многото теоретични и практически познания, всеки от студентите ще получи възнаграждение от 2000 лева – половината от сумата след завършване на работата по идейната концепция от страна на екипа, а останалата част след представяне на завършен прототип.

Как да кандидатстваш?
Срокът за кандидатстване тази година е от 1.08.2012 до  05.10.2012г.

Подборът ще се осъществи на три етапа в периода  до 12.10.2012 г.
Етап1: Подбор по документи

Одобрените кандидати ще бъдат поканени на следващия етап.
Етап2: Събеседване-интервю

Кандидатите преминали успешно събеседването, ще бъдат поканени на работна среща.
 Етап3: Работна среща

На нея кандидатите ще трябва да защитят своите идеи. След този финален етап, ще се анонсират студентите, които ще бъдат част от програмата „Иновационна лаборатория“ на Мтел в сътрудничество с Технически Университет-София. Лабораторията ще отвори врати за втората си учебна година през  месец октомври 2012 г.

Изтегли формата за кандидатстване от тук:
Форма за кандидатстване

Научи повече за иновационната лаборатория като:
Посетиш Mtel Test Zone / Innovation Lab