Новини

Новини
Ти променяш бъдещето в иновационната лаборатория на М-Тел!
6 8 12

Ти променяш бъдещето в иновационната лаборатория на М-Тел!

За втора година М-Тел, организира кампания по набиране на студенти за Иновационната си Лаборатория към Технически Университет-София.

Студентите за първия  випуск бяха избрани сред възпитаниците на Технически Университет – София, където се намира и самата лаборатория. Те работеха в следните тематични области: Apps & Games; Mobile monitoring; Future Internеt;Multi-sensor networks at home.

През тази година в екипите ще могат да вземат участие: студенти (бакалаври III или IV курс, магистри) и докторанти и от други Висши Учебни Заведения. Темата, по която ще работят е: „Connected world“ или как да подобрим ежедневието си, ползвайки предимствата на модерните технологии като Cloud, Mobile Applications, Big datа, Social Networking, Green technology.

Заедно с многото теоретични и практически познания, всеки от студентите ще получи възнаграждение от 2000 лева – половината от сумата след завършване на работата по идейната концепция от страна на екипа, а останалата част  след представяне на завършен прототип.

Как да кандидатстваш?
 Срокът за кандидатстване тази година е от 1.08.2012 до 21.09.2012 г

Подборът ще се осъществи на три етапа в периода 24 – 28.09.2012 г.
 Етап1: Подбор по документи

Одобрените кандидати ще бъдат поканени на следващия етап.
Етап2: Събеседване-интервю

Кандидатите преминали успешно събеседването, ще бъдат поканени на работна среща.
Етап3: Работна среща

На нея  кандидатите ще трябва да защитят своите идеи.
След този финален етап, ще се анонсират студентите, които ще бъдат част от програмата „Иновационна лаборатория“ на М-Тел в сътрудничество с Технически Университет-София.
Лабораторията ще отвори врати за втората си учебна година в началото на месец октомври 2012 г.

Изтегли формата за кандидатстване от тук:
Форма за кандидатстване