Новини

Новини
Интерактивна демо-работилница "Идеи много. Как да ги оценя"
18 6 12

Интерактивна демо-работилница "Идеи много. Как да ги оценя"

Висшето училище по застраховане и финанси и Институтът за предприемачи на Сиско Ви канят на Интерактивна демо-работилница "Идеи много. Как да ги оценя? Оценка на потенциала на бизнес идеята"!

Заповядайте на 20 юни 2012 г., сряда, от 18:00 ч. в betahaus, на адрес ул. Крум Попов 56-58. Поради формата на събитието, местата са ограничени, запазете своето място тук .

Форматът

Каним ви да бъдете не пасивни слушатели, а активни участници в това интерактивно събитие! Ще имате възможност да работите в малки групи по реален казус с конкретен инструмент за оценка на бизнес идеи – “Светофар на бизнес идеята”. Методологията на провеждане и самият бизнес инструмент са част от Магистърската програма по предприемачество и финанси.

Темата

Всяка идея вдъхновява своя автор! Когато става дума за бизнес идеи, е важно идеите да бъдат обективно оценени преди да погълнат ресурси за реализация. “Светофар на бизнес идеята” е инструмент за систематична оценка на потенциала на идеи за нови начинания. Подходящ е както за start-up компании, така и за нови проекти във вече установени организации.

Фасилитаторите


Водещи фасилитатори са Светлан Станоев и Цветелина Тенева, Мениджъри на Института за предприемачи на Сиско.
Помощник-фасилитатори в работилницата ще бъдат настоящи студенти в Магистърската програма по предприемачество и финанси и представители на клубa по предприемачество Start It Smart.

Събитието се провежда в партньорство с клуб по предприемачество Start It Smart.