Новини

Новини

„Факторингът–средство за развитие на бизнеса“

Уважаеми студенти,

b2b Media ви кани да се присъедините към дискусията за стимулиране на бизнес печалби „Факторингът–средство за развитие на бизнеса“. 

 Събитието е фокусирано върху предимствата на факторинг финансирането в тежките условия на слаб икономически растеж и влошаване на бизнес климата в страната.

 Участиците ще научат: как да получат гъвкаво финансиране и покритие на бизнес рисковете; как да оптимизират паричните потоци във фирма и да намалят разходите и загубите; как да се възползват от административно и счетоводно управление на търговските вземания и др.

 Лектори ще бъдат мениджъри от: ДС-Концепт Факторинг, Юробанк И Еф Джи България, УниКредит Факторинг, Сосиате Женерал Факторинг, ICAP Bulgaria. На въпросите ще отговаря и Владимир Минев, Началник отдел "Информационно обслужване на бизнеса" в Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия.

 Очакваме ви - на 29 март 2012 г, от 9.30 ч, в Овалната зала на хотел България, бул. Цар Освободител 4, ет. 2, за да зададете своите въпроси към представители на водещи банки, факторинг дружества и държавната администрация.

 Участието изисква предварителна регистрация. Местата са ограничени. 

За да се регистрирате изпратете име, фамилия и специалност на имейл: mivanova@b2bnews.bg.