Новини

Новини
BMFN организира първото национално междууниверситетско състезание по търговия на финансовите пазари в България
4 2 12

BMFN организира първото национално междууниверситетско състезание по търговия на финансовите пазари в България

BMFN организира първото национално междууниверситетско състезание по търговия на финансовите пазари в България. За участие не са необходими предварителни подготовка и знания, такива ще получите в процеса на игра, откривайки една вълнуваща сфера на бизнес и теория. Участието е безплатно.
Състезанието ще се състои в два кръга:
1. Университетско ниво 05.03-16.03.2012- всеки регистрирал се студент получава виртуални $10000 за търговия. Петимата играча с най-висока доходност получават трейдърски сертификати и представляват университета си на следващия кръг.
2. Национално ниво 26.03-30.03.2012- университетите се състезават помежду си, класиране в реално време. Първите три отбора ще получат 15 стажа и беаплатни обучения, а спечелилият отбор ще получи 5 реални брокерски сметки с по 200лв., медали и купа за университета.
Търговия- изтеглете от bmfn.bg платформата за търговия UniTrader и опитайте още сега- можете да си откривате пробни сметки с виртуални пари. В сайта ще качим видео ръководство, в случай че имате затруднения.
Регистрация за състезанието- oт 10 до 24.03.2012 на bmfn.bg.
BMFN е брокерска компания, създадена през 1988 в Бостън. В момента има офиси в 11 държави и 60 000 клиента от почти цял свят, извършвайки $3,5 млрд. дневен оборот. ИП БМФН ЕАД е централа за операциите в Европа. Компанията е инвестиционен посредник, лицензиран
от Комисията по финансов надзор, както и член на Българска фондова борса АД и Централен депозитар АД.
Успех на всички!
Играйте за удоволствие! Открийте необятния свят на пазарите, с които се съобразяват дори най-големите компании и държави! Не слушайте за тях по медиите, а влезте в играта!
„Бъдете алчни, когато всички се страхуват!“ - Уорън Бъфет