Преминали

Преминали
Финансова академия 22
21 2 22

ВУЗФ стартира безплатна онлайн Финансова академия за ученици от 11 и 12 клас на 21 февруари

За пета поредна година Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организира безплатна Финансова академия за ученици от 11 и 12 клас, с която си поставя амбициозната цел да ги потопи в необятния свят на финансите и да ги срещне с едни от големите и успели имена в сектора.

Финансовата академия започва на 21 февруари и ще продължи до 25 февруари, а занятията в нея ще се проведат всеки ден от 15:00 часа. За да даде възможност на ученици от цялата страна да се включат, ВУЗФ ще проведе безплатната академия онлайн. Всеки, който иска да се включи, може да го направи като се регистрира предварително на marketing@vuzf.bg.

Програмата на Финансовата академия на ВУЗФ тази година е още по-разнообразна и ще засегне така актуалните теми за новата дигитална реалност и инвестициите в криптовалути, както и много полезни съвети към младите за това как да управляват личните си финанси и какво трябва да знаят за банковите кредити. Кое е най-важното, което бъдещите финансисти трябва да знаят за дигиталните банки, какви опции за печалба предлага новата виртуална реалност и както са плюсовете и минусите - отговори на тези и още важни въпроси ще научат участниците във Финансовата академия на ВУЗФ.

За първа година академията ще засегне и темата за застраховането. Изборът на точно тази тема е провокиран от необходимостта повече млади хора да бъдат адекватно и детайлно запознати с всичките опции, които им предлага застрахователната сфера, защото застраховането е превенция и възможност за постигане на успех в бъдещ аспект.

Една от запазените марки на безплатната академия на ВУЗФ, която тази година заради 20-ия рожден ден на бизнес университета ще бъде още по-специална, е да срещне учениците с едни от големите и успели имена във финансовия сектор, които да им разкажат от първо лице за пътя, който са изминали до върха. Един от специалните гости ще бъде успешният предприемач Денислав Димчев, който от млада възраст успява да реализира един от най-успешните Youtube сериали с близо 400 000 последователи в дигиталната платформа. Самият той притежава и един от най-големите Tik Tok канали у нас с 21 милиона последователи - как успява да използва дигиталният свят за монетизиране на успеха си - ще научат участниците във Финансовата академия на ВУЗФ в периода между 21 и 25 февруари от 15 часа.

Лектори в академията ще бъдат бъдат водещи преподаватели от ВУЗФ - сред които заместник-ректорът на ВУЗФ проф. д-р Юлия Добрева, асистент Никола Димитров - лектор и директор "Учебна дейност" в бизнес университета, Марио Каменов - лектор и директор на Център за продължаващо обучение, както и Сафет Кадир - риск мениджър в най-популярната дигитална банка в Нидерландия - Knab и алумни на ВУЗФ.

По темата за застрахователното ограмотяване с презентация и отговори на всичи въпроси ще се включати експерти от едно от големите и най-реномирани застрахователни дружества у нас - ЗАД "Армеец".

Всеки, които желае да се включи може да го направи след регистрация на имейл marketing@vuzf.bg или тук в регистрационната форма.

Място: онлайн

За участие във Финансовата академия на ВУЗФ, моля попълнете долните полета.