Предстоящи

Предстоящи
ERP
12 6 24

Ден на отворените врати на съвместната магистърска програма "Бизнес софтуер и ERP платформи"

На 12 юни (сряда) от 17:00 часа ще се проведе Ден на отворените врати на съвместната магистърска програма на Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и ERP Academy "Бизнес софтуер и ERP платформи".

Гостите ще имат възможност да научат повече за магистърската програма, да се запознаят с представители на водещи компании от бранша и да научат повече за тенденциите в развитието на бизнес софтуера по време на дискусионния панел.

След дискусията продължаваме с второто издание на ERP Academy Community: Network Connect and Meet Up - серия от събития, целящи да стимулират и улеснят нетуъркинга между участниците от широката общност на ERP Academy.

ERP Academy Community: Network Connect and Meet Up събира на едно място представители на фирми от бранша на бизнес софтуера, партньори, преподавали, настоящи и бивши студенти от специализираната магистърска програма "Бизнес софтуер и ERP решения".

В рамките на тези събития, акцентът е върху спонтанното взаимодействие и обмен на идеи. Целта им е да се създаде динамична и подкрепяща среда, където участниците могат свободно да споделят своите знания, да разширяват своя професионален кръг и да откриват потенциални възможности за сътрудничество. Всяко от събитията предлага уникална възможност за изграждане на стойностни професионални контакти и за развиване на дългосрочни партньорства.

Регистрация за събитието на marketing@vuzf.bg

Място: ВУЗФ