Новини

Новини
ВУЗФ отправя лятно видео предизвикателство към  всички кандидат-студенти и към настоящите си студенти
8 7 21

ВУЗФ подарява 2 стипендии за обучение с лятно предизвикателство към кандидат-студентите и настоящите си студенти

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) отправя лятно предизвикателство към всички кандидат-студенти и към настоящите си студенти. За втора поредна година висшето училище ще проведе два специални видео конкурса в социалните си мрежи, с които да изпита креативността на младите. А наградата за победителите е стипендия за обучение във водещия бизнес университет в България в направление "Икономика", според Рейтинговата система на висшите училища в България.

Кандидат-студентите, които искат да спечелят стипендия за обучение в бакалавърска или магистърска специалност във ВУЗФ, трябва да изпратят свое видео с продължителност до 2 минути на е-mail marketing@vuzf.bg със заглавие хаштаг #IskamVUZF. Във видеото те могат да изберат да отговорят на един от следните въпроси:

Към настоящите студенти на бизнес университета предизвикателството е по-различно. Желаещите да се включат в конкурса и да се състезават за стипендия за обучение във ВУЗФ, трябва да подготвят видео до 2 минути, но с различен хаштаг: #MyVUZF. Във видеото си, те могат да изберат да говорят по една от темите:

Конкурсът стартира на 1 юли 2021 г. и ще се проведе във Facebook страницата на ВУЗФ. Срокът за изпращане на видеоклиповете е до 15 август. След това ВУЗФ ще ги направи публични, като ги публикува в своята фейсбук страница, където всеки ще има възможност да гласува за най-креативните и оригинални видеа. За победител във всеки от конкурсите ще бъде избран този, чието видео е събрало най-много харесвания.

Победителите ще бъдат обявени на 15 септември в социалните мрежи на ВУЗФ и ще бъдат наградени по време на церемонията по откриването на новата академична година във висшето училище на 1 октомври.

Регламентите на двата конкурса можете да видите на линковете по-долу.

РЕГЛАМЕНТ ЗА УЧАСТИЕ И ПРОВЕЖДАНЕ НА ОНЛАЙН КОНКУРС ЗА КАНДИДАТ-СТУДЕНТИ "ЗАЩО ИСКАМ ДА УЧА ВЪВ ВУЗФ?"

За участие в конкурсa е необходимо и попълване на Декларация за информирано съгласие, която участниците могат да попълнят на следните линкове:

Декларация за информирано съгласие за онлайн конкурса за кандидат-студенти "Защо искам да уча във ВУЗФ?"

 

РЕГЛАМЕНТ ЗА УЧАСТИЕ И ПРОВЕЖДАНЕ НА ОНЛАЙН КОНКУРС ЗА НАСТОЯЩИ СТУДЕНТИ НА ВУЗФ "MY VUZF"

За участие в конкурсa е необходимо и попълване на Декларация за информирано съгласие, която участниците могат да попълнят на следните линкове:

Декларация за информирано съгласие за онлайн конкурса за настоящи студенти на ВУЗФ "MY VUZF"

 

Вижте повече и в youtube канала ни: