Новини

Новини
ВУЗФ продължава приема на студенти само с оценки от матури
22 6 21

ВУЗФ обявява Дни на отворените врати на 24 и 25 юни

24 и 25 юни 2021 г. ще бъдат Дни на отворените врати във ВУЗФ. Всеки, който желае да научи повече за университета и да го разгледа отблизо, може да го направи от 9 до 17 ч.

Ще ви разкажем за програмите във ВУЗФ, за възможностите за стажове, стипендии и кариера в най-успешните компании и ще отговорим на въпросите ви. Можете да се възползвате и от възможността за индивидуална консултация, като се запишете на email: marketing@vuzf.bg.

ВУЗФ инвестира в качествена и съвременна материална база и се стреми да създаде приятна и уютна атмосфера на своите студенти. Каним ви да разгледате нашите учебни зали, библиотека, Лаборатория за научно-приложни изследвания VUZF Lab, параклис и привлекателните места за отдих в нашия университет.

В дните на отворените врати, на 24 юни, от 11.00 ч. ще можете да посетите и лекцията на Бойчо Попов, главен редактор на водещия икономически сайт Investor.bg, който ще разкаже за предизвикателството да правим новини днес и как да се борим с фалшивите новини.

На 25 юни, от 14.30 ч. ще си говорим за Кариерата като призвание с Андрей Илиев, съосновател на Leader Academy и Samodiva Masterminds.