Новини

Новини
ERP Academy спечели награда за инвестиции и иновации в образованието
21 5 15

ERP Academy спечели награда за инвестиции и иновации в образованието

На 19 май 2015, ERP Академия, партньор на ВУЗФ в новата магистърска програма „Бизнес анализ и ERP системи“, спечели специалната награда за инвестиции и иновации в образованието на VIP LIFESTYLE AWARDS 2015. Призът беше връчен от зам.-министъра на икономиката Даниела Везиева на основателката на ERP Academy д-р Наталия Футекова. Официалната церемония по награждаването се проведе в София Хотел Балкан.

„Когато създадохме академията, ние си дадохме сметка, че това е уникален проект за България. Затова и този приз е от особено значение за екипа на ERP Academy, тъй като ни показва, че сме на прав път и усилията ни се оценяват от обществото“ - заяви Наталия Футекова.

Неотдавна ВУЗФ и ERP Academy обявиха старта на иновативната магистърска програма. Тя ще включва обучение по някои от най-перспективните сфери на бизнес софтуера, управлението на големи масиви от данни, обединените комуникации (unified communications), мобилните приложения, Internet of Things (Интернет на нещата) и др. Лектори ще бъдат представители на някои от най-успешните български фирми от сектора – ERP.BG, Балкан Сървисис, Тим ВИЖЪН, консултанти от водещи международни ERP компании, както и утвърдени преподаватели от ВУЗФ. Студентите ще получат възможност за стаж, както и за работа в бранша. Повече информация за програмата можете да намерите на erp.vuzf.bg