Новини

Новини
Годишните награди „Застраховател на годината“ ще бъдат връчени на 14 май
22 4 15

Годишните награди „Застраховател на годината“ ще бъдат връчени на 14 май

На 14 май 2015 г. Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски”  и Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване ще връчат традиционните годишни награди „Застраховател на годината 2014” на тържествена церемония, която ще се състои от 19 часа в „Кемпински хотел Маринела“, зала „София Гранд“.
За седма поредна година организаторите връчват престижните награди „Застраховател на годината“, превърнали се в едно от най-значимите събития за финансовия и застрахователния сектор.
Победителите ще бъдат определени от експертно жури, съставено от представители на четирите организации.
Тази година ще бъдат връчени награди “Застраховател на годината 2014“ в следните категории:
 - Застраховател на годината – “Общо застраховане”;
 - Застраховател на годината – “Животозастраховане”;
 - Най-динамично развиващо се застрахователно дружество;
 - Пенсионноосигурително дружество на годината “Допълнително задължително пенсионно осигуряване“;
 - Пенсионноосигурително дружество на годината “Допълнително доброволно пенсионно осигуряване“;
 - Най-динамично развиващо се пенсионноосигурително дружество;
Фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” ще връчи отделни специални награди на заслужили експерти за цялостен принос в развитието на българското застраховане и осигуряване.
Част от критериите за оценка на фондацията са кандидатите да имат професионално признати образователни и научно-приложни постижения, да имат значителна обществена ангажираност и принос за развитието на българското застраховане като теория и практика, включително в законодателни инициативи, донорски програми, социални практики, подпомагане на академични програми и др.
Медийни партньори на събитието са Bulgaria On Air TV, в-к „Банкер“, в-к „Преса“, в-к „Застраховател прес“, сп. "Мениджър", Klassa.bg.